Indbydelse dimission/sommerfest

Sommerfest / Dimission

• I anledningen af at skoleåret snart går på hæld inviteres elever og forældre til sommerfest torsdag den 22. juni kl. 14.30. på Holmegaard Heldagsskole.

• Da vi efterhånden er oppe på at være mange elever, bliver vi nødt til at begrænse deltagerantallet pr. familie til kun at gælde forældre samt evt. søskende.

Vi skal i år sige farvel til en del elever, både afgangselever samt elever der skal videre til nye udfordringer.

Program for dagen:

• Kl. 15.00: en kort velkomst og mulighed for at se skolen

• Kl. 15.30: overrækkelse af eksamensbevis

• Kl. 16.00: åbner buffeten

• Kl. 17.00: skolen siger tak for i år og på gensyn efter sommerferien

• Et nyt skoleår på Holmegaard Heldagsskole, starter mandag den. 14. august 2017.

• S.U. senest fredag den. 9. juni.

• Mvh.

• Thomas, Ronni, Benny, Camilla, Pia J, Lars, Carina, Kia, Jimmy, Fritz, Jannik, Pia og Jan

• Spørgsmål kan rettes til Pia på Tlf. 55 56 31 12 eller pau@holmegaardheldagsskole.dk
    • Vi vil bede jer huske at melde til/fra. Hører vi ikke fra jer, opfatter vi det som et afbud!!