Nyhedsbrev for marts

Nyhedsbrev Marts

Så ramte marts os og forhåbentlig er foråret på vej.

Fredag d. 3. marts holder vi lidt forsinket fastelavn, hvor elever og voksne slår katten af tønden og vi slutter af med en fastelavnsbolle.

Fredag er også dagen hvor vores nye medarbejder Lars starter her på Holmegaard Heldagsskole:

Hej jeg heder Lars og er 48 år gammel. Jeg bor i Næstved med min familie. I min fritid spiller jeg en masse musik og jeg elsker at være kreativ, er vild med boldspil og nye udfordringer. Jeg har i de forgangne 21 år været selvstændig.

Vi håber I alle vil tage godt imod Lars:-)

HUSK- flerforældregruppe torsdag d. 16. marts kl.  – også denne gang er eleverne inviteret med. Thomas skriver ud som han plejer, når vi nærmer os.

I forbindelse med, de tidligere nævnte forårsture, er det vigtigt at de 8.-9. klasser der skal til Berlin, husker at få tjekket om deres pas er gyldigt!

Husk påskeferien ligger i pr fra d. 7. april-18. april