Personale

Supervision

Efterudannelse

Supervision og Efteruddannelse

Holmegaard Heldagsskoles personale modtager supervision hver 14. dag i samarbejde med Psykolog Maria Wulf fra Næstved Kommune.

Supervisionen kan være individuelt tilrettelagt for den enkelte ansatte, eller hele personalegruppen. Derudover benytter vi vores psykolog i vores behandlingskonference.

Behandlingskonferencen består af lærere, pædagoger, leder samt psykolog. Her gennemgår de involverede elevens statusrapporter, psykologiske rapporter samt andet relevant materiale. Herigennem bliver de fagfolk, som er involveret i den enkelte elev, klædt på i det videre arbejde med eleven.

Holmegaard Heldagsskoles personale gennemførte i 2014 et kursusforløb i “Mentalisering i mødet med udsatte børn”. Kursusdagene blev gennemført og varetaget af Autoriseret psykolog Trine Rønne.