Sidste nyhedsbrev for dette skoleår

Hermed det sidste nyhedsbrev for dette skoleår :-)

I skrivende stund har vi vores afgangselever samt enkelte 8. klasse elever i Berlin sammen med Kia, Jannik, Jan og Camilla. Vi glæder os rigtig meget til at høre om turen og alle deres oplevelser, når de møder ind igen på mandag.

Herhjemme har de resterende elever hygget med ture ud af huset til bla. DGI huset og en tur i biffen. Det har været nogle stille, men hyggelige dage .

Vores afgangselever har klaret de skriftlige prøver og nu venter de mundtlige prøver.

Tirsdag d. 30. maj mundtlig dansk

Tirsdag d. 6. juni mundtlig engelsk

Mandag d. 12. juni Mundtlig naturfaglig eksamen

Fredag d. 16. juni mundtlig matematik

Herefter har afgangseleverne ferie frem mod Hansaland-turen og dimissionsfesten.

Helligdage/fridage

St. bededag 12. maj

Kr. himmelfart 25.-26. maj

Pinsedag d. 5. juni

Billedresultat for hansaland

I år har vi valgt at holde “sidste skoledag” d. 21. juni i Hansa Park. Det regner vi med bliver en stor succes. Da det er et smut til Tyskland, kræver det at alle har pas og afleverer det på skolen SENEST 16. JUNI 2017.

Eleverne møder til almindelig tid. Vi kører eleverne til deres adresser på vej hjem. Vi regner med at de senest er hjemme kl. 22.30.

Skolen sørger for forplejning hele dagen. Der må dog gerne medbringes 100 kr til at købe lidt lækkerier i Border shoppen på vej hjem.

Vi glæder os til en rigtig hyggelig dag.

Dimission/sommerfest

Torsdag d. 22. juni afholder vi årets sommerfest og dimission for vores afgangselever her på skolen. Det bliver i tidsrummet kl. 14.30-17.

Al info vedr. denne dag kommer separat når vi nærmer os

Hvis der bliver arrangeret ture ud af huset eller andre ændringer frem mod sommerferien, får eleverne besked om dette separat.