Email: JK@holmegaardheldagsskole.dk

Priser og kørsel

• For skoledelen: 15.500. kr. pr. elev pr. måned.
  • For behandlingsdelen: 15.500. pr. elev pr. måned.
  • For kørsel se særskilt afsnit.

Herudover er der ingen ekstraudgifter i forbindelse med eventuelle udlandsrejser, hytteture og ekskursioner.

Ligeledes er daglig frokost samt frugt/formiddagssnack inkluderet i prisen.

Holmegaard Heldagsskole henter og bringer eleverne, hvis dette ønskes. Vi kører eksempelvis til Ringsted, Haslev, Præstø, Næstved og Fuglebjerg. Omkostninger vedr. befordring af elever er inddelt i fire zoner. Dette i overensstemmelse med krav fra Næstved Kommune om udspecificering af befordring.

•    Zone 1: 0 kr. Elever fra skolens nærområde forventes selv at komme til og fra skolen,  med mindre andet aftales.
  •    Zone 2: 1.800 kr. pr. elev/pr. måned. Område: Næstved.
  •    Zone 3: 3.500 kr. pr. elev/pr. måned. Område: Fuglebjerg, Sandved, Haslev og Ringsted.
  •    Zone 4: 4.000 kr. pr. elev/pr. måned. Område: Præstø.I tilfælde af flere elever fra samme skole/distrikt kan der opnås pris rabat på befordringen.

For mere information og specifikke ønsker herom kontakt skoleleder, Jan Knudsen.

Holmegaard Heldagsskole er medlem af LOS (Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud) og har driftsoverenskomst med Næstved Kommune.